Verpakken

Rainbow International werkt nauw samen met diverse verpakkingscentra zoals Rainbow Kleinpak en Greenpack die gespecialiseerd zijn in het verpakken van vruchtgroenten. Door deze samenwerkingen kunnen we direct inspelen op de wensen van elke klant. Producten die ‘s morgens zijn geoogst, staan ‘s middags vaak al klaar. Helemaal verpakt volgens de eisen van de klant.

Rainbow Kleinpak
Rainbow Kleinpak is de voornaamste dienstverlener van Rainbow International op het gebied van sorteren en verpakken van paprika’s. Dit verpakkingscentrum is gespecialiseerd in verpakken naar de wensen van onze klanten. Zoals bijvoorbeeld private label verpakkingen, het maken van mixpallets of volle ladingen.

Greenpack
Greenpack is gespecialiseerd in het verpakken van tomaten en is één van Europa’s grootste verpakkingscentra. Het gehele interne proces is gericht op een efficiënte en voedselveilige verwerking van producten. Producten die ‘s morgens zijn geoogst, staan ‘s middags vaak al klantspecifiek verpakt klaar voor distributie naar onze afnemers. De ligging is ideaal: aan de snelweg A20, op 10 minuten van de Stena Line terminal in Hoek van Holland en op 20 minuten afstand van de Rotterdamse haven.

Naast samenwerkingen met Rainbow Kleinpak en Greenpack werken we ook veel samen met andere pakstations als Final Select, Wijnen Square Crops, 4Evergreen en Vitensa. Door deze samenwerkingen zijn er eindeloze mogelijkheden om de verpakkingswensen van de klant te realiseren.