Assortiment

Groenten

Paprika’s, tomaten en komkommers komen rechtstreeks van onze Harvest House telers. Harvest House is één van Europa’s grootste telersverenigingen gespecialiseerd in vruchtgroenten.

De telers van Harvest House hebben meer dan 900 hectare paprika’s, tomaten en komkommers. Vanwege een groot areaal belichte teelt, kunnen wij jaarrond voldoende Hollandse kwaliteitsproducten leveren.

Samen met exclusieve partners zorgen wij er voor dat we het volledig assortiment groenten kunnen aanbieden vanuit binnen- en buitenland, van alle slasoorten tot radijs en van peen tot koolsoorten.

Fruit

Rainbow International is ook leverancier van alle fruitsoorten en exoten. Van Hollandse hard en zacht fruit tot steenfruit uit Spanje en van druiven uit Zuid Afrika tot ananassen uit Zuid Amerika. Wij werken samen met geselecteerde telers in binnen- en buitenland en verzekeren u de beste kwaliteit en smaak.

Kruiden en Cressen
Voor een compleet assortiment kruiden en cressen bent u bij Rainbow International aan het juiste adres.

Aardappelen
Voor een compleet assortiment aardappelen kunt u ook bij Rainbow International terecht, wij voeren vanuit USA een directe importlijn met zoete bataten.

Assortiment selectie partners

  • Fruit, exoten en citrus
  • Cressen, kruiden & eetbare bloemen
  • Aardappelen

Direct contact?

Voor direct contact bel +31 174 524 130 of stuur een mail naar contact@rainbowinternational.nl. Onze volledige contactinformatie vindt u hier.