Over Rainbow International

Uw ‘one-stop-shopping’ leverancier van groente & fruit, direct van ‘eigen’ telers.
Rainbow International is een toonaangevende leverancier van verse groente en fruit en werkt samen met een vaste groep gelieerde vruchtgroentetelers, de telers van Harvest House. Door deze samenwerking kunnen we snel schakelen en hierdoor is het afzetkanaal van teler naar eindklant zo kort mogelijk. Met onze jarenlange ervaring in de AGF sector zijn wij een betrouwbare leverancier voor onder andere retail, food supply, wholesale en catering in dertig landen op drie continenten.

Daarnaast werken wij samen met geselecteerde producenten van vollegrondsgroenten, zoete aardappelen, verse kruiden & cressen en fruit. Hierdoor kunt u bij ons niet alleen terecht voor vruchtgroenten van hoge kwaliteit, maar voor het totale AGF pakket.
Rainbow International, uw “one-stop-shopping-supplier”.

Compleet assortiment AGF

Rainbow International levert een compleet assortiment glasgroenten, vollegrond groenten, fruit, kruiden en cressen in diverse maten, gewichten en (private label) verpakkingen. Voor direct contact bel +31 174 524 130 of stuur een mail naar contact@rainbowinternational.nl. Onze volledige contactinformatie vindt u hier.