We care...

Door onze coördinerende rol in de keten streven we ernaar onze klanten duurzame, verse, lekkere en gezonde producten te leveren. Onder duurzaamheid verstaan we dat de producten die wij leveren op een manier zijn geproduceerd dat ze milieu en omgeving zo min mogelijk belasten. Hierbij kijken we kritisch naar onze eigen bedrijfsvoering maar verwachten dat ook van onze telers en boeren.

Zowel wij als al onze partners zijn maximaal gecertificeerd op het gebied van voedselveiligheid en hygiëne. Alle AGF producten die Rainbow International verkoopt zijn GlobalGAP gecertificeerd. Dit certificaat stelt voorwaarden met betrekking tot voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. De telers van Harvest House hebben hierin ruime ervaring. Daarom kijken ze voortdurend met een kritische blik naar de bedrijfsvoering zoals naar het verbruik van energie, meststoffen, water en arbeid.

Compleet assortiment AGF

Rainbow International levert een compleet assortiment glasgroenten, vollegrond groenten, fruit, kruiden en cressen in diverse maten, gewichten en (private label) verpakkingen. Voor direct contact bel +31 174 524 130 of stuur een mail naar contact@rainbowinternational.nl. Onze volledige contactinformatie vindt u hier.